Bino is boos

Bino is boos
Geschreven door Marcel van Driel
Illustraties: Vera de Backker
Uitgever: Kwintessens

Bino is boos. Hij wil niet naar school. Hij wil niet spelen. Hij wil niks. Hij zegt tegen iedereen: ‘Ik heb een ochtendhumeur!’

Ik ben best wel vaak boos, te vaak volgens mijn kinderen. Wanneer je boos bent, denk je vaak dat het de schuld van iemand anders is. Maar is dat wel echt zo? (Als ik boos ben op mijn kinderen, ligt het natuurlijk wél altijd aan hun en niet aan mij! :))

‘Bino en boos’ is één van de twaalf prentenboeken die ik samen met Vera de Backker bedacht heb. Dit deel gaat over dingen uitproberen. En net zoals bij de andere elf delen hebben Jeroen Schipper en Suze van Calsteren er prachtige liedjes bij gemaakt!

Wist je dat er ook een kleutermusical is gemaakt over Bino? Je kunt de musical boeken bij jou op school of in het theater. En misschien speelt hij ook wel een keer bij jou in de buurt! Kijk voor meer informatie op de website van Heer Otto.