Rapp en Rob: Het verdwenen geluid!

Rapp en Rob: Het verdwenen geluid!
Geschreven door Marcel van Driel
Illustraties: Mark Janssen
Uitgever: Zwijsen
Verschenen: 2015

De moeder van Rapp en Rob vindt stoere dingen uit. Zoals stralers en bevriezers. Rob is de robotbroer van Rapp. Wanneer de twee te veel lawaai maken, zapt hun moeder hen allebei stil. Maar dan pikt iemand de straler! Wat is de dief daarmee van plan? Kunnen Rapp en Rob hem vinden en stoppen?

‘Het verdwenen geluid!!’ is het eerste boek dat ik over de twee broers Rapp en Rob schreef. Hun moeder is uitvinder en in ieder verhaal ‘lenen’ ze een straler, doen er iets mee dat niet mag en moeten het daarna samen weer oplossen. Dit verhaal heb ik bedacht omdat mijn eigen kinderen altijd zoveel geluid maken, dat ik ze soms uit zou willen zetten.

Lees hier een voorproefje uit het boek!

De fantastische illustraties zijn weer van Mark Janssen die altijd precies snapt wat ik met een verhaal probeer te vertellen en dat dan tien keer zo mooi tekent.

Wat extra bijzonder is, is dat ik de Rapp en Rob verhalen samen verzin met mijn jongste zoon Charlie. En Rapp is een vriendje van hem in zijn klas!