Superhelden.nl (dl3)

Superhelden.nl 3
Geschreven door Marcel van Driel
Omslag: Wil Immink
Uitgeverij: De Fontein
Verschenen in: 2014

Overal op de wereld spelen kinderen Superhelden.nl. Alleen de allerbeste spelers mogen door naar de geheime levels op het virtuele eiland Pala. Maar niemand weet dat het eiland echt bestaat. Niemand weet dat de allerbeste spelers worden ontvoerd en op Pala tegen hun wil worden opgeleid tot superspion. Afgestudeerde spionnen heten Superhelden en worden op internationale missies gestuurd. 

Iris heeft haar training net afgerond en wordt op missie gestuurd door de mysterieuze leider Mr. Oz. Samen met zijn zoon Alex moet ze op een zwaarbeveiligde Amerikaanse luchtbasis een satelliet zien te kapen. Volgens Alex voorkomt zijn vader hiermee een Derde Wereldoorlog, maar Iris’ broer Justin beweert dat Mr. Oz er juist een wil beginnen. Wie moet ze geloven? |

Durft Iris het op te nemen tegen Mr. Oz en wat gebeurt er dan met haar beste vriendin YunYun? Kiest Alex uiteindelijk de kant van Iris of die van zijn vader?

Durf jij dit avontuur ook aan? Surf dan naar Superhelden.nl!

Het dikste, het spannendste en het beste deel van de serie (in ieder geval totdat deel 4 uitkomt). Hier komt alles samen en leren Iris en de anderen eindelijk wat de echte plannen zijn van Mr. Oz.

Het boek verscheen een jaar later dan de bedoeling was, omdat ik meer dan de helft compleet herschreven heb toen ik de eerste keer klaar was. Dit boek moest mijn allerbeste worden, mijn allerspannendste. En aan de reacties van de lezers te horen, is mij dat gelukt! Dit is het boek waar ik het allertrotst op ben!

Wacht maar tot deel 4 uit is …

Superhelden.nl heeft een eigen site. Daar kun je ook het spel spelen.