Superhelden.nl (dl4)

Superhelden.nl 4
Geschreven door Marcel van Driel
Omslag: Wil Immink
Uitgeverij: De Fontein
Verschijnt: 2018

Superhelden.nl 4 is opnieuw een razend spannend avontuur van schrijver Marcel van Driel. In dit vierde deel van de successerie Superhelden.nl ontdekt hoofdpersoon Iris dat er een verrader is op het eiland Pala. Het gevaar is groter dan ooit!

Nu Mr. Oz verslagen is, heeft Iris samen met Alex, Fiber, Justin en Yun in het geheim de leiding op Pala overgenomen. Pas wanneer ze de levensgevaarlijke Jabberwocky’s van Mr. Oz hebben uitgeschakeld, kunnen de kinderen naar huis. Maar dan dient zich een nieuwe vijand aan, eentje die toegang heeft tot het computersysteem op het eiland. Iris beseft dat een van haar vrienden een dubbelrol speelt. Maar wie is de verrader? En hoe kunnen ze de vijand het hoofd bieden als ze elkaar niet kunnen vertrouwen?

Durf jij dit avontuur ook aan? Surf dan naar Superhelden.nl!

HIJ KOMT ECHT! IK SCHRIJF ME ROT, MENSEN!

Ja, ik weet het, deel 4 is te laat, veel te laat. In 2016 werd ons gezin getroffen door een sterfgeval en daardoor heb ik uiteindelijk een jaar niet kunnen schrijven. Maar ik ben in 2017 weer begonnen en het boek is bijna af. Het verschijnt in 2018, hopelijk in het voorjaar, uiterlijk in de zomer. En het wordt zo verschrikkelijk vet …

(En komt ook een deel 5)

Superhelden.nl heeft een eigen site. Daar kun je ook het spel spelen.