Trippel Trappel : Dierensinterklaas

Trippel Trappel: dierensinterklaas
Geschreven door Marcel van Driel
Met foto’s uit de gelijknamige film
Uitgever: Leopold

In Trippel Trappel – Dierensinterklaas willen de huisdieren ook graag Sinterklaas vieren. Want waarom krijgen zij eigenlijk geen cadeaus op pakjesavond? Zij zijn toch ook altijd braaf? 
Fretje maakt met alle dieren uit de buurt een eigen verlanglijstje. En omdat het al bijna pakjesavond is, brengt Fretje het lijstje zelf naar Sinterklaas, samen met zijn vriendjes Takkie en Kari. Ze beleven een avontuurlijke reis naar de boot van Sinterklaas. Eenmaal op de boot aangekomen lijkt hun plan alsnog te mislukken… Of weet Sinterklaas een oplossing? 

Trippel Trappel: Dierensinterklaas is de allerleukste Sinterklaasfilm ooit! En dat zeg ik niet omdat hij door twee hele goeie vrienden van mij is gemaakt (nee echt niet!). Wel voelde ik mij zeer vereerd dat ik het boek van de film mocht schrijven. Ik ben zelfs op bezoek geweest in de animatiestudio, kijk maar!

De film is op DVD te koop én staat op Netflix! Het boek is overal te koop en natuurlijk te leen bij de bibliotheek.